maanantai 19. toukokuuta 2014

Rauma Show

Viime Lauantaina suuntasimme Nooran ja Leevin kyydillä kohti Rauma Show:ta iloisin mieli. Sää suosi meitä ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Aamulla tuli hieman kiire ja unohdin kokonaan tulostaa Lukan numerolapun, mutta onneksi sain sen kuitenkin paikan päällä toimistosta haettua, huh.

Tollereita oli ilmoitettu 11 kpl ja uroksia oli yhteensä vain 5. Tuomarina oli Irlantilainen Jimmy Hogan joka oli oikein mukava ja ystävällinen tuomari. Meidän kanssa nuorten luokassa oli Kitimat Big Leaf Maple "Toto".


Kehät etenivät nopeasti ja me menimme Lukan kanssa kehään jo toisena. Jimmy katsoi tarkkaan rakenteen ja turkin sekä juoksutti kolmion. Saatiin Eri, josta olin jo todella tyytyväinen. Kilpailuluokassa Sijotuttiin toiseksi, mutta suureksi yllätykseksi saatiin myös Sa! Pu kehässä oli Luka, Toto ja Sienna-Red Maccan. Toto sijoittui ansaitusti ensimmäiseksi ja me olimme heti toisena ja saimme vara-sertin. Olin niiiin tyytyväinen tulokseen, että kävin heti kehän jälkeen ostamassa Lukalle vinkulelun. Sitä se sitten kanteli suussa pitkin näyttelypaikkaa :D



Päivä oli nopeasti ohitse ja pääsimme lähtemään jo 10 aikaan ajelemaan kotiinpäin. Kello oli vasta niin vähän kun pääsimme perille, että päätimme vielä käydä uittamassa koiria onnistuneen päivän päätteeksi.






 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti