tiistai 22. heinäkuuta 2014

Edellisen viikon tapahtumia

Edellinen viikko tuntui menevän nopeasti ohitse. Perjantaina meillä oli tuttuun tapaan agilitytreenit Annan opastuksella ja niistä treeneistä jäi kyllä hyvä mieli pitkiksi ajoiksi. Oman vuoron odottelussakaan ei ollut ongelmia. Kentälle päästyään Luka ei edes ilmaissut minkäänlaista halua mennä kentän toisella puolella olevien narttujen luokse vaan jaksoi keskittyä täysin minuun ja ohjeisiini ja olin kyllä niin tyytyväinen. Tehtiin aluksi pimeää putkikulmaa, josta Luka suoriutui oikein mallikkaasti, jonka jälkeen otettiin esteitä mukaan. Tehtiin myös puomia ja erilaisia käännöksiä. Tähän mennessä ylivoimaisesti paras treenikerta :)


Sunnuntaina lähdimmekin Nooran ja Leevin kanssa kohti Mäntsälää ja edessä oli todella lämmin ja pitkä päivä. Nuoria uroksia oli ilmoitettu 4 kappaletta ja oltiin Lukan kanssa ensimmäisenä kehässä. Tuomarina meillä oli Pekan tilalla Kati Heiskanen, joka oli oikein mukava ja puhelias tuomari. Kehui kovasti lukan päätä ja ilmettä. Saimme Erin ja kilpailuluokassa sijoituimme toiseksi. Lukalla oli kuulemma liian vähän karvaa, mikä oli kyllä ihan totta, ettei voinut antaa ensimmäistä sijaa tai Sa:ta. Se ei kuitenkaan haitannut sillä olin itse todella tyytyväinen Lukan suoritukseen niin pitkän odottelun jälkeen paahtavassa kuumuudessa. Toivotaan, että Vesilahdella olisi hieman parempi sää koirille.



Tälläsen arvostelun Katilta saimme:

Erinomainen nuori uros. Hyvät mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunis maskuliininen pää. Hyvä ilme. Tyylikäs kaula. Vahva selkä. Erinomainen runko. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä raajaluusto ja tassut. Liikkuu sivulta tarmokkaasti, hyvällä askelmitalla, hyvin häntäänsä käyttäen. Kaunis punainen väritys. Kesäkarvassa. Hyvä luonne.




 Nuorten luokan urokset.

Kiitokset muutamasta kuvasta Virpi Laaksoselle. Seuraavalla viikolla onkin jo Vesilahden näyttelyt ja yhtä kaljuna taidetaan sinnekkin suunnata, mutta eihän se menoa haittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti